miércoles, 18 de mayo de 2011

FASE 3 (2ª)



CONTINUACIÓ DEL PROCÉS : fase VIII

Continuant amb el protocol d’actuació de l’alumne amb el que s’està realitzant el seguiment quedava un apartat o fase per complimentar que a data d’avui té el següent caire:

- Abandonament total de l’ensenyament obligatori

- Permanència al carrer durant tot el dia: no té horaris, ni cap obligació

- Ha deixat la seva participació en l’activitat extraescolar del futbol, únic punt que el motivava. Es sent defraudat pels companys d’equip que han deixat d’assistir i per tant l’equip s’ha dissolt i ell no entén aquesta falta de compromís dels altres. Ell pot entendre (perquè ho fa) que un abandoni una tasca en la que l’únic perjudicat és un mateix, però pren una actitud de “rebote” en aquestes situacions de poc compromís vers el grup.

- Integració en la família de la novia. Assumpció d’un rol que no sap gestionar, busca fora de casa el que no ha trobat en la seva, però sense límits.

- Grup d’amics de més edat amb interessos diferents, amb recursos econòmics diferents, als que intenta imitar i seguir.

- Ha pres consciència de la necessitat de seguir un pla de formació acadèmica que li ofereixi una preparació per la seva inserció en el món laboral: el PQPI. Ha demanat informació i ha fet la pre-inscripció en un centre de la localitat propera a la seva. Sembla ser que té interès. Està iniciant una ruta vers l’elaboració del seu projecte vital. Sembla prou interessat. Queda veure que farà. De moment no ens ha ensenyat cap documentació del procés iniciat, però ha sabut gestionar la informació que se li va donar abans de les vacances de primavera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario