jueves, 26 de mayo de 2011

FASE IV (2ª)

En aquest segon article de la fase IV us dono a conèixer una altra part del que corresponia a l’assoliment de l’objectiu assenyalat per aquesta : participar en les reunions d’avaluació i valoració de com s'ha desenvolupat aquest projecte aquest curs 2010-2011.

La reunió d’avaluació amb els IES es realitzarà dimarts dia 31 en horari de matí. Com és certament difícil que hi pugui assistir ja que es realitzaran en horari de la meva docència, aquesta setmana l’hem preparat amb la psicòloga. L’ordre del dia serà el següent:

Ø Presentació i lliurament de l’informe de cada un dels tallers per cada un dels alumnes.

Ø Valoració dels talleristes de cada un dels tallers impartits: teixit, cuina i fotografia

Ø Continuïtat del projecte pel proper curs.

1. Del primer apartat, a cada tutor/a de l’alumnat que ha participat en el projecte se li lliurarà una valoració que recull els apartats:

· Assistència

· Implicació

· Aprofitament

És una valoració qualitativa i quantitativa. Aquesta nota quedarà reflectida en el seu informe trimestral en alguna de les assignatures següents: plàstica, tecnologia, crèdit variable. Entre els dos instituts no hi ha un criteri únic, sinó que tenen criteris diferents. En els cinc cursos del projecte no s’ha aconseguit la unificació.

2. Del següent apartat a cada centre se li lliurarà un escrit elaborat per cada un dels talleristes on hi ha una descripció dels diferents grau d’assoliment dels objectius previstos, de la metodologia emprada, del grau de satisfacció personal i grupal del taller i un llistat dels aspectes que han funcionat i un altre dels que caldria millorar per maximitzar els recursos humans i materials.

3. El tercer apartat és el més conflictiu. Per això es comptarà amb l’assistència de la cap d’educació de l’ajuntament en aquesta reunió. El conflicte recau en el fet que el proper curs deixa d’existir el projecte Avança. L’ajuntament deixa d’ofertar aquest projecte. No deixa els nois i noies desatesos ans el contrari. La proposta és: pel curs 2011-2012 a la localitat s’ofertaran dos PQPI i l’alumnat de la franja 14-16 anys que necessitin l’atenció d’un treball específic s’adreçaran al pre-taller de fusteria. El projecte d’aquests dos PQPI ja està en marxa i tot estar fora de termini en quan a les dades de preinscripció, sembla ser que amb l’alumnat de la localitat que tenen aquesta necessitat quedarien les places cobertes. La psicòloga que coordina aquest projecte i que és la meva tutora externa prendria part activa en aquesta nou pla sent la tutora d’un dels grups. Hi ha molta motivació, il·lusió, esperança i empenta en aquest nou pla i en el personal per dur-lo a terme. Es compta amb docents de bona qualificació, professionalitat i experiència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario