jueves, 14 de abril de 2011

Bibliografia: articles de premsa

En l’exposició dels subjectes que reben atenció en el projecte “Avança” feia esmena a les necessitats de romandre atenta a qualsevol informació que ajudes a una correcta atenció d’ells i elles.

De forma assídua cerquem informació que pugui ajudar-nos. Us remeto alguns articles de premsa força interessants:

- http://noticias.iberestudios.com/generacion-nini-%C2%BFque-estudios-pueden-motivarles/ (Iberestudios Noticias - ‎30/03/2011)

Aquest article ens fa reflexionar sobre el gran eix de l’educació per aquests joves coneguts com a generació ni – ni : LA MOTIVACIÓ. ‎ Ofereix informació i eines per fer front a aquest gran element educatiu. Us l’aconsello. Molt interessant.

- http://www.teleprensa.es/murcia-noticia-290953-Lo-llaman-excelencia.html Teleprensa World - ‎12/04/2011‎

Aquest article ens fa una exposició irònica i sarcàstica del que hom anomena excel·lència en educació. A través d’ella ens pinta la situació dels alumnes que no queden dins aquesta “orla”, els alumnes que són exclosos d’aquest sistema per raons diverses: exclusió social, desmotivació, manca de recursos,... Jo em pregunto: què serà d’ells i elles? Senyors i senyores polítics/ques som tots iguals en el sistema educatiu? Podem ser tots i totes excel·lents? Per què se’ns nega aquesta excel·lència?

No hay comentarios:

Publicar un comentario